Frequently Asked Question

E-mail doorsturen naar Outlook
bijgewerkt op 4 maand(en) geleden

Deze inhoud is verplaatst naar wpallin.nl/hulp/mail/e-mail-doorsturen

U moet u uw e-mailaccount handmatig toevoegen, anders 'vindt' Outlook foutieve gegevens en vult die in.

Ga als volgt te werk:

1. Open Outlook en selecteer Bestand > Account toevoegen.
     image

2. Voer op het volgende scherm uw e-mailadres in, selecteer Geavanceerde opties, schakel het selectievakje Ik wil mijn account handmatig instellen in en selecteer Verbinding maken.

image

3. Selecteer het accounttype. In de meeste gevallen selecteert u gevallen de optie IMAP.
  4. Het scherm Accountinstellingen moet vooraf worden ingevuld met vrijwel alle accountinstellingen die u nodig hebt. Zie voor alle benodigde instellinge ook onze F.A.Q met mailinstellingen. Voer de instellingen voor de servers voor inkomende en uitgaande e-mail in en selecteer Volgende.

image

5. Voer uw wachtwoord in en selecteer Verbinding maken.

Een ogenblik geduld!

Een moment geduld alstublieft...